Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cutit curatat legume

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutitul de curatat legume inox si ebonita are lama arginie si manerul negru si este foarte practic in orice bucatarie. Daca sunteti pusi in postura de a gati in mod frecvent, cu siguranta au fost momente cand ai simtit lipsa unui cuti bun.

Pentru cei care iubesc sa gateasca cutitul de curatat legume ocupa un loc esential in bucatarie. Pentru a gati o mancare sanatoasa aveti nevoie de cat mai multe legume iar acest cutit va usureaza extrem de mult munca. Ideal in special la curatarea legumelor si fructelor, curata rapid si eficient, se manuieste cu usurinta si are o lama ferma si ascutita.

Indiferent daca aveti sau nu un talent culinar, este important sa va dotati bucataria cu ustensile eficiente. Achizitionati-va un cutit de curatat legume si aveti garantia ca nu veti regreta alegerea facuta. Aveti la dispozitie un articol de calitate, fiabil, cu un design functional care se remarca prin preturile cele mai accesibile de pe piata. Cutitul de curatat legume este foarte practic, are un aspect placut si un design functional. Manerul este ergonomic, fiind foarte comod si sigur in utilizare.

Lama din inox este bine ascutita si curata foarte usor legumele. Un produs de inalta calitate va ofera intotdeauna o serie de avantaje de aceea merita din plin sa faceti aceasta investitie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura