Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Set tacamuri cutit si furculita 8 piese

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acest set tacamuri cutit si furculite este foarte util si are un aspect deosebit de elegant. Contine 8 piese confectionate din inox, de culoare argintie care se potrivesc perfect chiar si pentru cele mai exigente gusturi. Un set de tacamuri de calitate superioara, se remarca prin detalii bine definite si o atentie speciala pentru finisaje.

In plus, denota un plus de eleganta si rafinament, fiind ideal de folosit pentru o masa festiva in familie. Piese ce compun setul sunt realizate din material de inalta calitate, se curata usor si pot fi spalate la masina de vase in conditii de maxima siguranta.

Tacamurile sunt frumos ambalate astfel ca pot fi daruite cadou persoanelor dragi, cu diferite ocazii. In fiecare casa, trebuie sa existe minim un set de acest fel pentru ca tacamurile sunt absolut indispensabile.

Acest set de cutite si furculite denota emblema calitatii de exceptie si sunt destinate tuturor celor care doresc sa isi achizitioneze produse care nu le afecteaza starea de sanatate. Inoxul este un material rezistent, care confera o eleganta aparte tuturor accesoriilor de bucatarie. Cumparati acum un set de tacamuri de cea mai buna calitate la preturi fara egal.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura