Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Furculita carne 16 cm cu maner lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
O furculita de carne cu diametrul de 16 cm este ideal de folosit pentru gratare, in orice anotimp. Aceasta are un maner de lemn, foarte practic si tepuse din inox, cu care puteti manevra extrem de usor carnea.

Are culoarea lemnului, maro si argintiu si se potriveste perfect in orice bucatarie, fiind o ustensila practica. Furculita poate fi folosita pentru orice tip de carne la gratar dar si pentru friptura. Este fabricata din otel inoxidabil si poate fi folosita pentru o perioada indelungata. Aceasta furculita este realizata pe baza unor tehnici traditionale de maxima precizie iar finisajele finale sunt cele care ii confera o nota de eleganta.

Manerul de lemn combina perfect echilibrul cu siguranta, si face ca aceasta ustensila de bucatarie sa fie foarte usor de folosit. Are un aspect modern si se curata usor.

Profitati de cea mai inspirata oferta din mediul online, pentru ca produsul se afla in conformitate deplina cu standardele europene si se identifica printr-un raport excelent calitate pret.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura