Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cutit carne 20 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutitul de carne de 20 cm realizat din inox si ebonita cu lama argintie si maner negru este un cutit profesional foarte usor de manevrat. Acest cutit poate fi folosit in orice bucatarie, atat de catre profesionisti cat si de amatori.

Este o ustensila foarte des utilizata ce se foloseste pentru felierea carnii. Cutitul este special creat pentru a taia cu usurinta carnea de orice fel. Manerul cutitului are o forma ergonomica ceea ce faciliteaza procedeul de feliere. Are o lungime de 1,8 cm si o latime de 3 cm astfel ca este un instrument extrem de util. Lama este realizata din inox ceea ce o impiedica sa rugineasca si ii prelungeste durata de viata. Cutitul de carne nu poate lipsi dintr-o bucatarie moderna, complet utilata.

Un cutit de calitate este cel care are un echilibru perfect si se remarca prin durabilitate si confort. Oricand doriti sa gatiti preparate apetisante din carne aveti nevoie de un cutit de inalta calitate, care va faciliteaza munca. Daca sunteti adeptul calitatii si functionalitatii inseamna ca acesta este cutitul perfect.

Beneficiati de cel mai bun raport calitate pret si achizitionati-l chiar acum.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura