Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cutit bucatarie HACCP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un cutit de bucatarie in conformitate cu setul de principii HACCP, ale sistemului de management privind siguranta alimetelor.

Este asadar dedicat domeniului HoReCa dar poate fi folosit si in buctarile casnice care doresc sa atinga standarde de calitate maxime. Este realizat din inox de cea mai buna calitate iar manerul este ergonomic de culoare maro, un aspect deosebit de important intr-un sistem de clasificare a culorilor dupa zone de lucru. Se remarca printr-un design placut si maxima utilitate.

Este foarte ascutit si taie foarte bine fiind de un real ajutor in orice bucatarie. Se spala manual cu apa si detergent si nu rugineste in timp.. Dat fiind faptul ca este realizata din inox este foarte rezistenta si eficienta. Nu se deterioreaza in timp si isi pastreaza proprietatile chiar si dupa multiple utilizari. Manerul contribuie la eficienta cutitului, pentru ca o prindere ferma face ca taierea sa fie cat mai precisa.

Bucurati-va de performanta in bucatarie si transformati gatitul intr-o activitate relaxanta. Tineti cont de cateva mici secrete si dotati-va bucataria cu ustensile si accesorii care va fac munca mult mai usoara. Un cutit de buna calitate va ajuta sa finalizati operatiunea de pregatit ingredientele pentru gatit in timp optim.

Acest cutit reprezinta solutia ideala pentru cei care isi doresc o ustensila eleganta, ce faciliteaza o prindere ferma, maxima eficienta in utilizare si are o lunga perioada de viata. Nu lasati produsul la indemana copiilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura