Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Aprinzator argaz 25 cm cu baterie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3499 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Un aprinzator aragaz 25 cm cu baterie reprezinta o varianta moderna care inlocuieste cu succes chibritele in bucatarie si nu numai.

Acesta este realizat din plastic si metal si este disponibil in mai multe culori. Este prevazut cu un maner mai lung deosebit de confortabil pentru aprinderea focului. Teava din metal are o dimensiune mica si este deosebit de eficienta. Se manipuleaza foarte usor, la doar o simpla apasare si se bucura de o larga functionalitate.Dupa descarcarea bateriilor acestea pot fi inlocuite rapid iar aprinzatorul va functiona eficient pentru mult timp.

Este foarte util in bucatarie, are flacara reglabila iar schimbarea bateriilor se face foarte usor. Acum aragazul, plita sau chiar soba pot fi aprinse in conditii de maxima siguranta, cu ajutorul aprinzatorului pe baterii, chiar si de catre cei mai neexperimentati in ale bucatariei.

Este foarte util si pentru aprindere unui barbecue sau chiar pentru focul de tabara. Se curata cu o laveta uscata si se pastreaza intr-un loc ferit de umezeala. Dat fiind faptul ca are dimenisuni reduse, poate fi depozitata cu usurinta intr-un sertar, pentru a fi mereu la indemana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura