Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Forma ondulata 25 cm teflon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma ondulata 25 cm, fabricata din teflon este ideal de folosit atunci cand vrei sa faci rulade, cozonac sau paine. Este un produs care se remarca prin rezistenta, confort in utilizare si durabilitate. Folositi cu incredere acest produs pentru a obtine rezultate remarcabile. Fiti cat mai creativi in bucatarie si impresionati-va familia cu retete inedite de checuri si cozonaci sau diferite tipuri de rulade si paine cu seminte.

Pentru a face un preparat bun si sanatos, aveti nevoie de o tava de cea mai buna calitate. Datorita faptului ca este confectionata din teflon, se remarca printr-o antiaderenta sporita si se curata foarte usor. Rezista la temperaturi inalte, chiar si la 180 grade Celsius.

O puteti folosi atat pentru compozitii compacte cat si pentru cele semilichide. Teflonul nu afecteaza sanatatea si ii confera o mare rezistenta chiar si la eventualele zgarieturi. Aceasta forma teflonata nu poate lipsi din nici o bucatarie, pentru ca este un produs foarte versatil.

Profitati si cumparati-va o tava practica si utila, pe care o puteti folosi cu maxima eficienta in orice fel de cuptor pentru mult timp de acum inainte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura