Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Strecurator spalat fructe sarma

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un strecurator spalat fructe este un produs ideal atat pentru spalarea cat si pentru strecurarea fructelor si legumelor. Este confectionat din sarma, metal si plastic si este disponibil in culorile argintiu si portocaliu. Acest strecurator este multifunctional deoarece poate fi folosit si pentru paste. Are un design elegant ce permite o prindere usoara.

Este un produs de calitate care faciliteaza strecurarea apei in exces si in mod implicit, reduce consumul de apa. Se curata usor sub un jet de apa, dupa fiecare utilizare apoi se lasa la uscat.

Respecta intru totul conditiile de igiena si nu dauneaza sanatatii. Strecuratorile reprezinta elemente indispensabile in bucatarii, pentru ca sunt foarte frecvent folosite. Opteaza pentru un produs de top pe care il poti folosi la capacitate maxima pentru o lunga perioada de timp. Fa-ti munca mai usoara in bucatarie, petrece timp de calitate si vei vedea ca rezultatele obtinute vor fi intotdeauna pe masura asteptarilor.

Aceasta strecuratoare face parte din categoria produselor moderne, de cea mai buna calitate, fiind un model foarte apreciat pe piata online. Convingeti-va singuri ca merita sa faceti aceasta investitie care va asigura succesul in bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura