Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Set 5 perii spalat vase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un set de 5 perii spalat vase din plastic este ideal de folosit pentru eliminarea tuturor impuritatilor. Acum aveti la dispozitie perii de diferite culori si marimi extrem de eficiente in orice bucatarie.

Aceste perii curata vasele mai simplu si mai rapid ca niciodata, astfel ca vasele raman perfect curate si stralucitoare. Periile pentru bucatarie sunt accesorii ingenioase si practice, deosebit de utile pentru spalatul vaselor. Operatiunea de spalare este uneori dificila din cauza ca nu pot fi spalate in mod eficient doar cu ajutorul buretelui. Transformati usor aceasta operatiune incomoda intr-una extrem de simpla. Folositi cu succes aceste perii pentru indepartarea murdariei rezistente depuse pe vase de diferite dimensiuni. Acestea sunt dotate cu un maner lung, la capatul caruia se afla periile cu ajutorul carora se spala vasele. Periile de curatat vase sunt produse inovative si versatile, care sunt foarte apreciate in orice bucatarie.

Cine nu are nevoie de un accesoriu genial care sa usureze munca atunci cand vine vorba despre spalatul vaselor?

Printr-o presare usoara faceti vasele sa sclipeasca de curatenie si va eficientizati munca mai mult ca niciodata. Economisiti timp si efort la spalatul vaselor si bucurati-va din plin de fiecare moment. Fiti cat mai practici in bucatarie si veti vedea ca totul pare mult mai simplu si usor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura