Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cleste friptura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un cleste de bucatarie este de un mare ajutor pentru pregatirea carnii. Este produs util si versatil, fiind folosit pentru friptura, gratar, si pentru grill, deopotriva. Reprezinta alegerea perfecta pentru gatit, gratar sau coacere si este un instrument de mare importanta pentru orice bucatar care se respecta.

Aceasta ustensila este fabricata din inox si este prevazuta cu manere rezistente si foarte practice. Se manevreaza cu mare usurinta, pentru ca manerele sunt fixe si nu aluneca, protejandu-va mainile impotriva arderii. Clestii sunt foarte fermi si va ajuta sa prindeti cu usurinta carnea. Daca va doriti un produs de calitate multi functional, cumparati acest cleste din inox si folositi-l cu incredere de fiecare data. Este ideal de folosit acasa, atunci cand organizati un gratar cu prietenii sau cu familia.

Se manipuleaza cu usurinta si se curata foarte usor, cu o laveta umeda. Clestele din inox este un produs nelipsit din bucatariile unde se pregatesc cu precadere diferite feluri de carne si se remarca prin durabilitate si eficienta sporita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura