Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cutie condimente 0,125 Tulip

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutia de condimente Tulip cu un volum de 125 ml va ajuta sa depozitati in deplina siguranta condimentele si ierburile aromatice. Cu un design placut, confectionata dintr-o ceramica rezistenta, care are un dublu rol, atat practic cat si decorativ.

Este un recipient ornamental prevazut cu un capac care inchide etans. Aceasta reprezinta varianta perfecta pentru depozitare dar si pentru decor, ca si accesoriu ornamental, care confera un plus de eleganta spatiului din bucatarie. Ideal de folosit pentru condimente datorita capacului prevazut cu o garnitura pentru etanseizare.

Se curata cu usurinta chiar si in masina de spalat vase. Acest recipient din ceramica este un accesoriu decorativ, care se potriveste perfect in orice tip de amenajare. Are un design placut astfel ca merita sa fie amplasat intr-un loc central in bucatarie, de unde poate fi vazut foarte usor.Practica si utila pentru a depozita zahar, sare, piper, oregano, rozmarin sau orice alte condimente pe care le folositi cu regularitate.

Ceramica pastreaza intact gustul natural al condimentelor. Recipientul este rezistent uzura, la praf si umezeala si se curata foarte usor. Design-ul impresionant ii confera un plus de rafinament si pune cutia de condimente intr-o lumina favorabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura