Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pahar butoias 200 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un pahar cu o capacitate de 200 ml, din sticla transparenta reprezinta cea mai buna optiune pentru a impresiona musafirii la diferite ocazii.

Acesta este realizat dintr-o sticla lucioasa dar destul de rezistenta la impact. Isi pastreaza aspectul de nou chiar si dupa multiple utilizari, avand in vedere ca sticla nu se ingalbeneste. Il puteti folosi in deplina siguranta datorita faptului ca poate fi manevrat cu mare usurinta. Forma de butoias il face foarte placut la vedere si deosebit de util.

Poate fi folosit pentru orice fel de bauturi, atat acasa cat si la birou. Paharele sunt elemente nelipsite din orice bucatarie. Acum aveti ocazia sa iesiti din tipare cu un produs excelent ce se remarca prin utilitate si originalitate. Savurati un suc de fructe natural, vin sau chiar o cafea mare alaturi de cei dragi si bucurati-va din plin de toate clipele petrecute impreuna.

Paharul tip butoias transforma o zi obisnuita intr-una speciala pentru ca se potriveste perfect pentru orice fel de celebrari, dar si pentru o seara relaxanta in familie. De asemenea, reprezinta o idee excelenta de cadou pentru cei dragi, pentru ca are un design frumos si un pret acceptabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura