Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pieptene taiat ceapa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un pieptene taiat ceapa confectionat din plastic si metal este deosebit de util pentru gatit si va usureaza munca in mod considerabil.

Este prevazut cu un maner ergonomic si stabil, care eficientizeaza si mai mult operatiunea de taiere. Manerul este realizat dintr-un plastic dur iar dintii sunt de metal. Cu ajutorul acestui dispozitiv taiati felii de ceapa uniforme, ideale atat pentru gatit cat si pentru consum. Acest instrument nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie pentru ca este extrem de util.

Pieptenele taiat ceapa este confectionat din materiale de inalta calitate. Se remarca prin duritate ridicata si rezistenta la rugina, astfel ca isi pastreaza in timp proprietatile, chiar si dupa multiple utilizari. Are un design placut iar dintii sunt foarte bine ascutiti, astfel ca este usor de folosit.

Economisiti timp util si va bucurati de rezultate benefice fara prea mult efort. Lucrati comod si eficient in bucatarie, taiati rapid ceapa cu acest instrument modern si beneficiati de o indelunga utilizare.In acest fel, va faceti fiecare zi mai placuta si aveti mai mult timp la dispozitie pentru cei dragi. Nu pierdeti timp pretios in bucatarie ci eficientizati-va cat mai mult munca, atunci cand vine vorba de gatit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura