Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Feliator mar plastic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un feliator mar realizat din plastic si inox reprezinta ajutorul ideal in bucatarie. Simplificati cat mai mult lucururile si faceti-va munca mai usoara, atunci cand aveti de feliat mai multe mere pentru a face o tarta sau un alt desert delicios. Feliati in mod rapid si original si bucurati-va de felii egale. Feliatorul pentru mere este ideal de folosit atunci cand vreti sa oferiti copiilor o gustare sanatoasa.

In acest fel, nu mai pierdeti timp pretios si petreceti mai putin timp in bucatarie, obtinand rezultate rapide. Acest feliator este deosebit de practic si se foloseste pentru a imparti merele in bucati egale. Doar cu o singura apasare puteti elimina miezul simplu si rapid. Acum puteti felia cu usurinta atat merele mai mici cat si pe cele mai mari. Dintr-un singur mar, obtineti 12 parti egale.

Feliatorul este prevazut cu doua manere stabile care ajuta la o manipulare facila si sigura. Manerele sunt confectionate dintr-un plastic dur iar lamele din inox, ceea ce va garanteaza ca este un accesoriu de bucatarie care nu va afecteaza in nici un fel sanatatea.

De ce sa platiti mai mult daca aveti posibilitatea sa platiti un pret excelent pentru un produs de buna calitate" verifica prima data ofertele de pe azhome.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura