Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Sac ornat Profi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sac ornat profesional, este indicat pentru uz casnic, in special la decorarea torturilor si prajiturilor. Acesta este realizat dintr-un material textil alb, se manuieste cu mare usurinta si este un accesoriu de bucatarie deosebit de practic. De asemenea, reprezinta o alegere excelenta si pentru umplerea gogosilor sau a altor mancaruri apetisante. Poate fi utilizat si pentru prepararea prajiturilor sau a fursecurilor.

Dupa fiecare folosire, saculetul textil, cat si capetele pentru ornare care se pot achizitiona separat se spala sub jetul de apa. Inca de la prima utilizare veti remarca ca materialul textil este usor, flexibil si foarte rezistent. Folositi cu incredere sacul de ornat pe care il puteti reumple de cate ori doriti, pentru a finaliza operatiunea de ornare. Sacul de ornat nu poate lipsi din nici o bucatarie, deoarece chiar si cele mai neexperimentate gospodine il pot folosi cu mare usurinta la ocazii speciale.

Acesta este un produs nelipsit, care va ajuta sa adaugati o nota finala preparatului dumneavoastra si va pune intr-o lumina favorabila, fara sa depuneti prea mult efort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura