Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Pensula silicon 23 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
O pensula de silicon de diferite culori este ideal de folosit la prepararea diferitelor alimente. Are lungimea de 23 cm fiind utilizata cu succes atat in propria bucatarie cat si in laboratoarele de prajituri. Atunci cand vreti sa faceti mancaruri apetisante pentru cei dragi, este important sa aveti la indemana tot ce va trebuie. Alegeti sa folositi doar ustensile de inalta calitate, usor de manevrat si rezistente in timp. In acest fel aveti certitudinea ca ati facut o alegere inspirata care va aduce rezultate optime pe termen lung.

Pensula de silicon are un aspect placut si nu se deterioreaza in timp, chiar si dupa multiple utilizari.

Aceasta este realizata dintr-o combinatie de materiale ce se remarca prin maxima durabilitate. Manerul este confectionat din plastic in timp ce peria este de silicon. Aceasta pensula este rezistenta la temperaturi ridicate si se curata usor, chiar si in masina de spalat vase. Bucurati-va de confort maxim cu efort minim.

Acum puteti face deserturi ingenioase pentru cei dragi cu o mai mare usurinta pentru ca aveti la dispozitie produse de calitate deosebit de eficiente. Pensula din silicon nu absoarbe mirosuri, isi pastreaza forma si este facil de folosit pentru sesiuni de gatit usoare, in fiecare zi. Este utila pentru ungerea cu ou, ulei sau apa a diverselor preparate culinare pentru a obtine un aspect uniform si placut vizual. Pensula este confectionata dintr-un silicon de inalta calitate, fiind o ustensila special conceputa pentru a gati relaxat si fara stres.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura