Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Presa usturoi Blue Line

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3499 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Presa usturoi blue line, este o ustensila pentru zdrobit usturoiul, cu eficienta sporita, prevazuta cu un maner de plastic in forma ergonomica. Presa este fabricata din inox si este disponibila online in nuanta de albastru cu argintiu.

Aceasta ustensila este foarte rezistenta si face parte din categoria accesoriilor de bucatarie practice si utile. Este un produs de calitate superioara, ce se remarca printr-un design functional si un aspect placut. Acest dispozitiv realizat din inox de inalta calitate are un pret accesibil care se pliaza perfect bugetului dumneavoastra. Usurati-va munca in bucatarie cu ajutorul acestui zdrobitor de usturoi si pregatiti rapi un mujdei delicios, pe care sa il consumati alaturi de diferite tipuri de carne.

Presa este usor de folosit, chiar si de catre persoanele mai neexperimentate in bucatarie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa puneti cateii de usturoi in interiorul recipientului si sa presati. Folosind dispozitivul de presat, printr-o simpla miscare, puteti zdrobi rapid mai multi catei de usturoi.

Presa nu necesita intretinere speciala, se curata usor sub jetul de apa si se poate folosi la capacitate maxima, pentru timp indelungat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura